Маршруты в Ла-Масана

Ла-Масана – это то, что нужно для любителей спорта на природе. Здесь вы сможете насладиться такими видами активного отдыха, как МТБ, пеший туризм, скалолазание, преодоление виа феррат.

Parc Natural de les Valls del Comapedrosa

El Parc Natural de les Valls del Comapedrosa es situa al nord-oest del Principat d’Andorra, dins de la parròquia de la Massana. Dins el seu territori hi ha el Pic del Comapedrosa, el cim més alt d’Andorra (2.942 m), que dóna nom al parc.

Ruta de Senderisme guiada: Ascensió al Comapedrosa

Aquest itinerari de senderisme guiat de dificultat elevada ens portarà a coronar el pic del Comapredrosa, el cim més alt del Principat d’Andorra amb 2.942 metres.

Ruta de Senderisme guiada: Bordes de Percanela

Aquest camí ens durà a conèixer les activitats tradicionals d'alta muntanya, així com les construccions que s'hi associen: les bordes i els murs tradicionals de pedra seca
Nivell: alt
Sortides: tots els dimarts
Informació i reserves: Oficina de Turisme de La Massana

Ruta de Senderisme guiada: Pla de l'estany

La ruta de senderisme guiada del Pla de l’Estany ens permetrà descobrir una part màgica del Parc Natural Comunal de les Valls del Comapedrosa, a la parròquia de la Massana. És de nivell fàcil i té una durada de mig dia (4 hores).

Ruta de Senderisme guiada: Tomb al Riu Pollós

El riu Pollós transcorre per la part baixa del Circuit Interpretatiu del Parc Natural de les Valls del Comapedrosa: recorre pinedes de pi roig, bosquines caducifòlies i altres espècies arbòries com el saüc racemós, el beç comú, el gatsaule i el trèmol
Nivell: baix
Sortides: diumenge i dilluns
Hora: 10.30 h
Durada: 2 h
Preu: 5 €
Informació i reserves: Oficina de Turisme de La Massana

Ruta de Senderisme: Anyós -l'Aldosa: El Camí del Solà

El Camí del Solà es troba a la parròquia de La Massana, entre els pobles d’Anyós i de L’Aldosa. És un recorregut de menys de 8 km de longitud i d’unes 4 hores de durada. El seu nivell de dificultat és mig.