Маршруты в Канильо

Канильо – это то, что нужно для любителей спорта на природе. Здесь вы сможете насладиться такими видами активного отдыха, как МТБ, пеший туризм, скалолазание, преодоление виа феррат.

Ruta de Senderisme: Camí de Gall

La ruta del Camí del Gall és un itinerari fàcil ideal per fer en família. Aquest recorregut està senyalitzat amb un gall de color vermell i també compta amb nombrosos cartells informatius que ajuden a interpretar la natura i les vistes.

Ruta de Senderisme: Camí de les basses de les Salamandres

El Camí de les Basses de les Salamandres, a la parròquia de Canillo, és una agradable ruta de senderisme per un espai de mitja muntanya, que travessa antics orris de bestiar i un bonic paisatge caracteritzat per grans prats de dalls i estatges subalpins.

Ruta de Senderisme guiada: Les aigües tortes del Siscaró

La Vall d’Incles és la vall glacial més impressionant del Principat d'Andorra. L’itinerari de Les Aigües Tortes del Siscaró està dominat per pinedes de pi negre amb taques de bedoll, trèmol i salanca. Abans d'arribar a la cabana del Siscaró (2.145 m) el bosc ja desapareix i l'ambient és rocós i herbaci.
Nivell: baix
Sortides: divendres
Hora: 8.30 h
Durada: 4h30min
Preu: 20 € + 2,5 € assegurança obligatòria
Informació i reserves: Oficina de Turisme de Canillo

Camí del Gall

El Camí del Gall és una ruta de BTT amb ascensos i descensos pronunciats, que s’inicia al poble de Soldeu, a 1.805 metres, i finalitza a Canillo, a 1.530 metres.

Ruta cicloturística 01: Canillo-El Forn

La Ruta Ciclista 1 surt des de la CG-2, al nucli urbà de Canillo (1.527 metres) i acaba a la CS-251 (1.915 metres), a la zona de El Forn de Grandvalira. El nivell de la ruta és 2a (accessible).

Ruta cicloturística 02: Canillo-Coll d'Ordino

La Ruta Ciclista 2 surt des de la CG-2, al nucli urbà de Canillo (1.523 metres) i acaba a la CS-340 (1.980 metres) al Coll d’Ordino. La seva categoria és 2a (accessible).