TRATAMENTOS ABHYANGA

Localização e contacto

Inúu té preparats per als clients diversos tipus de massatge Abhyanga per relaxar, millorar la circulació de la sang i recuperar la calma i l'equilibri entre el cos i la ment.

Tractament Abhyanga (60 min): el massatge actua sobre tot el cos, incloent-hi la cara, però no el cap. En aquest tractament s'utilitza una tècnica aiurvèdica relaxant que restaura l'equilibri entre el cos i la ment, alhora que elimina el cansament, l'estrès i la tensió muscular. Altres avantatges importants de l'Abhyanga són la millora de la son, el benestar físic i mental i una pell suau i sedosa.

Tractament Abhyanga Ubtan (90 min): aquest tractament comença amb l'aplicació de l'oli que has triat abans d'entrar al hammam. T'assegurem que el producte penetrarà dins la pell mentre els porus s'obren com a conseqüència de la calor. El tractament es descriu com un antídot contra l'estrès i la fatiga, tant física com mental. Alhora, neteja i exfolia la pell a consciència. Es basa en remeis naturals que corregeixen els desequilibris i milloren la manera en què interaccionem amb el món que ens envolta.

Tractament Padabhyanga (30 min): aquest massatge de peu calmant et rejovenirà i et revitalitzarà totalment. Alleuja immediatament els efectes de la rigidesa, la falta de mobilitat, la sequedat, l'entumiment i el formigueig als peus i les cames, elimina els cansament, enforteix la zona, ofereix estabilitat i dona un aspecte més atractiu als peus.

Tractament Shiroabhyanga (30 min): aquest massatge de cap se centra en les espatlles, el coll, la cara i el cap, les zones més vulnerables a l'estrès i la tensió. Totes les cures que s'apliquen al cap tenen un impacte beneficiós en la resta del cos, ja que el cervell s'encarrega de controlar el sistema nerviós central. Els productes que s'utilitzen en aquest tractament aporten volum i suavitat als cabells.

La sensació durant i després del massatge és de calma i relaxació total, tant física com mental. Dona't un caprici i prova'l ara!

O que há perto ?

HOTÉIS QUE LHE PODEM INTERESSAR...

Hotel Tropical

O hotel Tropical está situado à saída de Escaldes-Engordany, na direção de França e a 15 minutos a pé do centro da cidade.

Ver mais
Golden Tulip Andorra Fènix Hotel

O Hotel é um estabelecimento hoteleiro moderno situado no centro de Escaldes-Engordany, na divisão administrativa com o mesmo nome.

Ver mais
Hotel Metròpolis

O hotel dispõe de 55 quartos com televisão via satélite, caixa-forte, minibar, climatização com ar quente e frio.

Ver mais
Hotel Cosmos

O hotel Cosmos, situado muito perto do centro termolúdico de Caldea, é de categoria 3 estrelas.  

Ver mais
Aparthotel Conseller

O aparthotel Conseller, de categoria 2 estrelas, dispõe de 25 apartamentos com capacidade para 4 pessoas. 

Ver mais
Hotel Termes Carlemany

O hotel Termes Carlemany é um moderno estabelecimento hoteleiro situado a menos de 200 metros da zona comercial. 

Ver mais

EVENTOS QUE NÃO PODE PERDER...