Rotas em La Massana

Se gosta de praticar desporto ao ar livre, La Massana é o seu destino. Poderá realizar atividades como BTT, caminhada, escalada, canyoning ou atravessar incríveis vias ferratas.

Ruta de Senderisme: Camí de Percanela-Les Fonts-Pla de l'Estany

El camí de Percanela–Les Fonts-Pla de l’Estany és un itinerari a peu de poc més de 9 km que transcorre pels voltants del poble d’Arinsal, a la parròquia de la Massana.

Ruta de Senderisme guiada: Pla de l'estany

La ruta de senderisme guiada del Pla de l’Estany ens permetrà descobrir una part màgica del Parc Natural Comunal de les Valls del Comapedrosa, a la parròquia de la Massana. És de nivell fàcil i té una durada de mig dia (4 hores).

Ruta de Senderisme guiada: Tomb al Riu Pollós

El riu Pollós transcorre per la part baixa del Circuit Interpretatiu del Parc Natural de les Valls del Comapedrosa: recorre pinedes de pi roig, bosquines caducifòlies i altres espècies arbòries com el saüc racemós, el beç comú, el gatsaule i el trèmol
Nivell: baix
Sortides: diumenge i dilluns
Hora: 10.30 h
Durada: 2 h
Preu: 5 €
Informació i reserves: Oficina de Turisme de La Massana

Ruta de Senderisme: Anyós -l'Aldosa: El Camí del Solà

El Camí del Solà es troba a la parròquia de La Massana, entre els pobles d’Anyós i de L’Aldosa. És un recorregut de menys de 8 km de longitud i d’unes 4 hores de durada. El seu nivell de dificultat és mig.

Pal-Sispony

La ruta de BTT de Pal-Sispony és una ruta descendent de dificultat mitjana. El punt d’inici es situa a la zona de La Caubella (Vallnord-Pal), a 2.037 metres, i finalitza al poble de Sispony (La Massana), a 1.320 metres.

Verdet

La ruta de BTT Verdet és un circuit de descens del Mountain Park de Vallnord, sector Pal. És un itinerari fàcil, ideal per a principiants o infants que vulguin iniciar-se en el descens en BTT.