Rotas em Encamp

Se gosta de praticar desporto ao ar livre, Encamp é o seu destino. Poderá realizar atividades como BTT, caminhada, escalada, canyoning ou atravessar incríveis vias ferratas.

Ruta de Senderisme: Camí de les Molleres

El Camí de les Molleres és una de les portes d’entrada a la Vall del Madriu-Perafita-Claror, catalogada l’any 2004 per la UNESCO com Patrimoni de la Humanitat, en categoria de Paisatge Cultural.

Ruta de Senderisme: Camí de les Pardines

El Camí de les Pardines és un bonic itinerari adaptat que va dels Cortals d’Encamp al Llac d’Engolasters. Compta amb un jardí botànic d’espècies autòctones i la reconstrucció d’una antiga carbonera.

Ruta de Senderisme: Camí de l'Óssa

El Camí de l’Óssa és un itinerari circular de 2 dies que recorre les parròquies d’Encamp i Escaldes-Engordany, fent nit en un refugi lliure.

Ruta de Senderisme guiada: L'Alt del Griu

L'Alt del Griu és un cim de 2.874 m. Al primer tram de l'itinerari és fàcil trobar algun rastre de guineu o marta i observar la merla de pit blanc. Entre els blocs de granit és fàcil sentir els xiscles de les marmotes, on també s'hi amaguen perdius blanques i erminis.
Nivell: alt
Sortides: dimarts
Hora: 8.00 h
Durada: 6 h
Preu: 20 €
Més informació i reserves: Oficina de Turisme d'Encamp

Ruta de Senderisme: Bony de les Neres

La ruta de senderisme del Bony de les Neres, de dificultat alta, es pot fer des de la parròquia d’Ordino i des de la parròquia d’Encamp.

Estany d'Engolasters-Camí de les Pardines

El Camí de les Pardines és una ruta de BTT gairebé plana, que va des de l’Estany d’Engolasters, a Escaldes-Engordany (1.620 metres) fins a la Borda de les Pardines, a Encamp (1.630 metres).