Cabanas com encanto

CABANAS COM ENCANTO

GUARDAR

Les cabanes de muntanya d’Andorra són una alternativa diferent per allotjar-se en plena natura, en una construcció de fusta ubicada en alçada als nostres boscos. Una experiència que pots viure tant a l’estiu com a l’hivern. Mentre estàs confortablement instal·lat, gaudeix de la caiguda del sol, de les nits a la llum dels estels i de les primeres llums de l’alba, acompanyat del silenci que només trenquen els udols del vent bressolant els arbres i la cabana. L’allotjament inclou àpats amb productes d’Andorra i activitats diverses a escollir que sempre fareu acompanyats de professionals.

Pots viure aquesta singular experiència de la mà d’Epic Andorra by Grandvalira en dues localitzacions:

La Cabana Piolet emplaçada al bosc de Grau Roig, a 2.150 m, et farà sentir que estàs dormint talment dalt d’un arbre. Per arribar-hi tens una senzilla ruta de senderisme que a l’estiu es fa caminant i a l’hivern amb raquetes de neu, esquiant o en moto de neu.

El Niu és una cabana ubicada al Pla de les Pedres, al bell mig del domini de Grandvalira, que únicament roman oberta durant la temporada d’hivern i a la qual només podràs arribar esquiant o surfejant.

Per a més informació i reserves, clica en aquest enllaç de Grandvalira.

Sigui quina sigui l’època de l’any en què ho feu, haureu de tenir sempre en compte que cal portar l’equipament adequat.

GUARDAR

Localização e contacto

Ampliar

(+376) 323 089

booking@epicandorra.com https://www.grandvalira.com/

O que há perto ?

ATIVIDADES PARA SE DIVERTIR...

ITINERÁRIOS QUE VALE A PENA FAZER...

HOTÉIS QUE LHE PODEM INTERESSAR...

EVENTOS QUE NÃO PODE PERDER...