Fanatic Guitars

FANATIC GUITARS

GUARDAR

Fanatic Guitars és una institució per a professionals i entusiastes de la guitarra. Un gran nombre de col·leccionistes, músics de prestigi i guitarristes de tots els estils dipositen la seva confiança en aquesta botiga en la recerca de la millor qualitat al millor preu. Fanatic Guitars compta també amb una gran notorietat aconseguida mitjançant el gran compromís que tenen  amb tots els seus clients, així com al profund coneixement dels seus productes, proporcionant-te un servei altament professional.

Tanmateix, tot i que estan especialitzats en marques d'alta gamma i instruments «vintage», a Fanatic Guitars també trobaràs productes per a tota classed'exigències i butxaques. Sigui quina sigui la teva necessitat, el seu equip de professionals garantirà a tot fanàtic de la guitarra la satisfacció més gran possible.

Finalment, cal indicar que aquest excel·lent servei ha fet que siguin moltes les marques de gran prestigi que confiïn en la seva distribució en exclusiva: Echopark, Tom Anderson, Two-Rock, Divided by 13, Strandberg, entre moltes altres!

Vine a Fanatic Guitars i troba la guitarra perfecta per a tu!

GUARDAR

Localização e contacto

Ampliar

Av.Tarragona 93
Andorra-a-Velha

(+376) 814 444

andorra@fanaticguitars.com https://www.fanaticguitars.com/en/

O que há perto ?

ESTABELECIMENTOS QUE TAMBÉM LHE PODEM INTERESSAR...

HOTÉIS QUE LHE PODEM INTERESSAR...

ATIVIDADES PARA SE DIVERTIR...

EVENTOS QUE NÃO PODE PERDER...