Bus Turístic - Ruta 7

LLOCS QUE VISITARÀS

El diumenge, dia 17 de juliol, l’itinerari del bus turístic es veu obligat a canviar la ruta programada a causa de la Copa del Món de BTT a Pal Arinsal.

La nova ruta serà la següent: Museu Farga Rossell / Camí del Ral – Sant Antoni / Església de Sant Miquel d’Engolasters.

Disculpeu les molèsties.

La primera parada d’aquest itinerari dominical la farem a La Farga Rossell - Centre d’interpretació del ferro, una antiga farga del segle XIX on descobrirem el procés de transformació del mineral de ferro en barres de metall.

A continuació anirem cap al poble de Pal, on podrem contemplar i fotografiar un dels nuclis rurals d’alta muntanya més ben preservats del Principat, i on visitarem l’església romànica de Sant Climent de Pal (segle XII).

Continuarem la ruta carretera amunt, fins al Coll de la Botella, un port de muntanya situat a 1.800 metres on gaudirem d’unes vistes magnífiques. A banda i banda descobrirem la vall de Setúria, el pic de l’Alt de la Capa i el port de Cabús, que marca el llindar de la frontera amb Espanya i França. Tot seguit anirem fins al sector Pal de l’estació d’esquí de Pal Arinsal, on agafarem el telecabina per baixar fins a la Massana (en funció de la data d’obertura de l’estació).

Des de la Massana, iniciarem la tornada cap a Escaldes-Engordany i Andorra la Vella, on finalitzarem l'itinerari.

Durant l'itinerari, ens acompanyarà en tot moment un guia turístic (català, castellà, francès i anglès).
Itinerari 7: de l’1 de juny fins al 31 d’octubre, tots els diumenges al matí. 
Reserves: Oficina de Turisme d'Andorra la Vella (+376) 750 100 / Autocars Nadal (+376) 805 151.

El dia 8 de setembre el bus turístic no farà el seu itinerari amb motiu de la Diada de Meritxell.

Fotos