Bus Turístic - Ruta 6

LLOCS QUE VISITARÀS

La primera parada d’aquesta ruta que ens porta a Ordino serà el Museu de la Miniatura. Aquest equipament acull una àmplia col·lecció de micro-miniatures creades a mà per Nicolai Siadristy. L’artista ucraïnès elabora les seves peces tant amb materials nobles com l’or i el platí com amb materials comuns com el paper, les llavors de fruits o els grans d’arròs.

La visita es completarà amb una passejada per descobrir el nucli urbà d’Ordino, que ha sabut conservar l’esperit i l’encant tradicionals dels pobles de muntanya. 

Prosseguirem l’itinerari fins al poble de La Cortinada, per visitar l’església romànica de Sant Martí de la Cortinada, on podrem gaudir dels seus magnífics frescos.

Continuarem pujant per la vall d’Ordino fins al poble de Llorts on iniciarem la Ruta del Ferro. Un recorregut a peu que ens descobrirà l’activitat metal·lúrgica, de gran importància a Andorra fins a finals del segle XIX. Durant la passejada trobarem un conjunt d’escultures modernes que tenen el ferro com a nexe d’unió.

Una mica més amunt farem la parada per dinar a l’hotel Bringué, un establiment de muntanya, ubicat al Serrat. Després de l’àpat, continuarem pujant en direcció a Arcalis, fins arribar al Pont del Castellar, on podrem estirar les cames al bell mig d’un paisatge d’alta muntanya.

Des d’aquest punt iniciarem la tornada cap a Escaldes-Engordany i Andorra la Vella, on finalitzarà l’itinerari.

Durant l'itinerari, ens acompanyarà en tot moment un guia turístic (català, castellà, francès i anglès).
Itinerari 6: de l’1 de juny fins al 31 d’octubre, tots els dissabtes. És una ruta de mig dia amb dinar inclòs, que finalitza als voltants de les 17.30 h.
Reserves: Oficina de Turisme d'Andorra la Vella (+376) 750 100 / Autocars Nadal (+376) 805 151.

El dia 8 de setembre el bus turístic no farà el seu itinerari amb en motiu de la Diada de Meritxell.

Fotos