Itinéraires à Escaldes-Engordany

Si vous aimez le sport en plein air, vous pourrez faire du VTT, de la randonnée, de l'escalade, du canyoning ou traverser des vias ferratas à Escaldes-Engordany.

Parc Natural de la Vall del Madriu

La Vall del Madriu-Perafita-Claror va ser declarada Patrimoni Mundial de la UNESCO. Està situada al sud-est del Principat d'Andorra i ocupa un 10 % del territori del país

Ruta de Senderisme guiada: Itinerari de Fontverd

La ruta de senderisme guiada Itinerari de Fontverd ens permetrà descobrir el ric patrimoni històric i cultural de la Vall del Madriu-Perafita Claror, declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO l’any 2004.

Ruta de Senderisme: Camí de l'Óssa

El Camí de l’Óssa és un itinerari circular de 2 dies que recorre les parròquies d’Encamp i Escaldes-Engordany, fent nit en un refugi lliure.

Ruta cicloturística 17: Escaldes-Engordany–La Comella

La Ruta Ciclista d’Andorra 17 comença a la carretera d’Engolasters (1.109 metres), a la parròquia d’Escaldes-Engordany i acaba a La Comella (1.347 metres), a la parròquia d’Andorra la Vella. El seu nivell és 2a (accessible).

Ruta cicloturística 18: Escaldes-Engordany–Engolasters

La Ruta Ciclista d’Andorra 18 segueix la carretera d’Engolasters (1.109 metres), a la sortida d’Escaldes-Engordany en direcció a França, i finalitza al Llac d’Engolasters (1.649 metres). La seva categoria és 1a (difícil).

GR11 - Andorra: El Gran Recorregut dels Pirineus

GR-11: El Gran Recorregut dels Pirineus
Conegut com a Senda Pirenaica, el GR-11 és una ruta de senderisme de gran recorregut que travessa els Pirineus pel costat sud, entre el Cantàbric i el Mediterrani.