L’elisir d’amore

L’ELISIR D’AMORE

27 de January - 28 de January

La 3ème Saison d’Andorra Lírica propose « L’Elisir d’amore » de Donizetti, avec deux représentations durant le dernier week-end du mois de janvier.

La Temporada Andorra Lírica presenta en la seva segona cita “L’elisir d’amore”, de Gaetano Donizetti, que, juntament amb “Don Pasquale” i “El barber de Sevilla”, és una de les joies de l'òpera còmica del segle XIX, així com un dels cims de l’obra de Donizetti. L’autor va aconseguir crear un retrat molt encertat d’uns personatges arquetípics però plens d’humanitat, juntament amb una partitura àgil i fresca en què brilla amb llum pròpia l’ària “Una furtiva lacrima”, una de les més celebrades i cantades del repertori operístic de tots els temps.

La direcció general i artística de “L’elisir d’amore” anirà a càrrec de Jonaina Salvador, i de la direcció musical i d’escena se n’encarregarà Riccardo Serenelli. El repartiment el formen la soprano Jonaina Salvador (Adina), el tenor Giorgi Davitadze (Nemorino), el baríton Otar Nakashidze (Belcore), el baix baríton Miguel Sola (Dr. Dulcamara) i la mezzosoprano Estibaliz Ruiz (Giannetta). L’acompanyament musical serà responsabilitat del Cor de l’Òpera d’Andorra, amb la participació del piano de Riccardo Serenelli i la col·laboració de l’esbart Laurèdia.

Lloc i dates: Auditori Claror de Sant Julià de Lòria. Dissabte, 27 de gener, a les 20.30 h. Diumenge, 28 de gener, a les 18.00 h. Durada: 2 h (amb entreacte).

Entrada general: 32 €. Amb Carnet Jove, Targeta Magna, menors de 18 anys i amics de l’associació Andorra Lírica: 27 €.
Venda d’entrades a Codetickets.

Organització: Andorra Lírica, andorralirica@gmail.com

Localisation et contact

Auditori Claror
Sant Julià de Lòria