El Crèdit

EL CRÈDIT

26 de March - 26 de March

El Crèdit de Jordi Galceran ouvre le rideau de la 46e Saison conjointe à l'Auditorium Claror de Sant Julià de Lòria, le jeudi 26 mars 2015, à 21h30. 

Després de l’aclamat Mètode Gronholm arriba un altre èxit de crítica i públic de Jordi Galceran: El Crèdit, sota la direcció de Sergi Belbel, amb dos pesos pesants de l’escena catalana, Jordi Boixaderas i Jordi Bosch.

En el nostre civilitzat món, quan necessites diners vas al banc i demanes un crèdit. Si no te’l concedeixen, te’n tornes cap a casa, capcot, pensant que les coses estan molt malament, que els temps han canviat, que el crèdit no flueix. Però potser avui no. Potser avui miraràs el director de l’oficina als ulls, posaràs les cartes sobre la taula i li diràs que avui ets tu qui té la paella pel mànec i que si no et dóna els diners, penses emprendre mesures... Res violent, valgui’m Déu, això no, però avui, si el senyor director no afluixa els quartos, iniciaràs una acció definitiva que convertirà la seva vida en una catàstrofe.

À l'Auditorium Claror de Sant Julià de Lòria, le jeudi 26 mars 2015, à 21h30. Prix des entrées 22 €. Pièce de théâtre en catalan.

Programme complet de la 46e Saison de théâtre conjointe (en catalan)

Plus de renseignements, vente d'entrées et abonnements
Centre culturel et des congrès de Sant Julià de Lòria. Tél. : (+376) 744 044.
Département de la Culture, Centre culturel La Llacuna d'Andorre-la-Vieille. Tél. : (+376) 874 960.
Office de tourisme communal, Plaça de la Rotonda, s/n, Andorre-la-Vieille. Tél. : (+376) 873 103.
Guichet du théâtre une heure avant le début du spectacle.
Par internet: http://goo.gl/dlGRvR 

Localisation et contact

Auditori Claror