Rutas en Sant Julià de Lòria

Si te gusta practicar deportes al aire libre, Sant Julià de Lòria es tu destino, podrás realizar actividades como BTT, senderismo, escalada, barranquismo o atravesar increíbles vías ferratas.

Ruta de Senderisme: Camí de Francolí

El camí de Francolí es troba a la parròquia de Sant Julià de Lòria. Té una longitud de gairebé 3,5 km però, a causa del fort desnivell, està catalogat de dificultat molt alta. El temps total aproximat per fer aquest itinerari és de 5 hores.

Ruta de Senderisme: Camí de Juberri a la Rabassa

L’itinerari a peu de Juberri a la Rabassa ens ofereix unes vistes impressionants sobre la vall de Sant Julià de Lòria. Té una longitud de 5.470 m i es fa en unes 4 hores. El seu nivell de dificultat és mitjà.

Ruta de Senderisme: Camí de la Senyoreta

El Camí de la Senyoreta ens porta des de Sant Julià de Lòria al pintoresc poble de Juberri, dins la mateixa parròquia de Sant Julià de Lòria. Cobreix una distància de 1.880 m, amb un desnivell positiu de 370 m. El seu nivell de dificultat és baix.

Ruta de Senderisme: Camí de Manyat

El camí de Manyat es troba a Sant Julià de Lòria. Té una llargada de 4,1 km i es calcula que la seva durada total és d'unes 4 hores amb un grau de dificultat alt. El primer tram del sender correspon a un GR.

Ruta de Senderisme: Camí de Rocafort

La ruta de senderisme Camí de Rocafort és un itinerari fàcil que ens permetrà conèixer la parròquia de Sant Julià de Lòria des d’una perspectiva inèdita.

Camí del Pi Cremat

La ruta de BTT, el Camí del Pi Cremat, és un itinerari ascendent que transcorre pel Bosc de La Rabassa, a Sant Julià de Lòria: puja des del Camp Base de Naturlàndia, a 1.600 metres, fins al Camp de Neu, a 2.000 metres.