PRACTICA L’E-BIKE A VALLNORD-PAL ARINSAL

Ubicación y contacto

Practica el ciclisme més sostenible a Vallnord-Pal Arinsal. Conscienciats per la protecció del medi ambient, l’estació s’uneix a l’energia renovable i proposa diversos circuits de bicicleta elèctrica. Aquests són aptes per a tots els nivells i estan distribuïts pels dos sectors de l’estació: Pal i Arinsal.

Circuits e-bike a Arinsal

Al sector d’Arinsal tindràs dos circuits per recórrer amb la teva bicicleta elèctrica: un de pujada i un de baixada. El recorregut de pujada surt des del costat del telecadira de la Tossa i arriba fins al restaurant Xalet Igloo, situat a uns 2300 m d’altura, mentre que el de baixada s’agafa també des del mateix restaurant Xalet Igloo i baixa fins al telecadira de la Tossa, tot passant pel coll Turer, situat a 2148 m d’altura. Com a punt afegit has de saber que durant el recorregut passaràs per davant d’una zona de pastura.

Circuits e-bike a Pal

Pel que fa al sector de Pal, també podràs practicar aquesta divertida modalitat de ciclisme sostenible: allà comptes amb diversos recorreguts, distribuïts entre les zones del Planell i del Coll de la Botella. Tots els itineraris estaran diferenciats segons el grau de dificultat.

Podràs accedir a l’activitat mitjançant el telefèric de Pal Arinsal, que va des del Coll de la Botella fins a Port Negre.

Vine a Vallnord-Pal Arinsal i practica el ciclisme més sostenible!

Qué hay cerca ?

HOTELES QUE PUEDEN INTERESARTE…

EGHUT Apartamentos Lauranna

Los apartamentos están a 300 m del telecabina de La Massana, a pie de las pistas de la estación Vallnord-Pal Arinsal, sector Pal.

Ver más
Hotel del Pui

El hotel del Pui de 4 estrellas está situado a menos de 100 metros del telecabina de La Massana, a pie de las pistas de Vallnord. 

Ver más
Hotel Màgic La Massana

El hotel Màgic (Clam) está situado a 250 m del telecabina de La Massana con el que se accede a la estación de Vallnord-Pal Arinsal.

Ver más
Hotel Comapedrosa

El hotel Comapedrosa de Arinsal es de estilo montañero y se encuentra a pie de las pistas de la estación de Vallnord-Pal Arinsal.

Ver más
EGHUT Gestwork

Con capacidad para 6 personas, los 2 apartamentos Gestwork se encuentran situados entre Ordino y la Massana.

Ver más
EGHUT Ashome

Estos apartamentos están situados en la parroquia de La Massana.

Ver más

EVENTOS QUE NO PUEDES PERDERTE…