Practica l’e-bike a Pal Arinsal

Ubicación y contacto

Para más información

Practica el ciclisme més sostenible a Pal Arinsal. Conscienciats per la protecció del medi ambient, l’estació s’uneix a l’energia renovable i proposa diversos circuits de bicicleta elèctrica. Aquests són aptes per a tots els nivells i estan distribuïts pels dos sectors de l’estació: Pal i Arinsal.

Circuits e-bike a Arinsal

Al sector d’Arinsal tindràs dos circuits per recórrer amb la teva bicicleta elèctrica: un de pujada i un de baixada. El recorregut de pujada surt des del costat del telecadira de la Tossa i arriba fins al restaurant Xalet Igloo, situat a uns 2300 m d’altura, mentre que el de baixada s’agafa també des del mateix restaurant Xalet Igloo i baixa fins al telecadira de la Tossa, tot passant pel coll Turer, situat a 2148 m d’altura. Com a punt afegit has de saber que durant el recorregut passaràs per davant d’una zona de pastura.

Circuits e-bike a Pal

Pel que fa al sector de Pal, també podràs practicar aquesta divertida modalitat de ciclisme sostenible: allà comptes amb diversos recorreguts, distribuïts entre les zones del Planell i del Coll de la Botella. Tots els itineraris estaran diferenciats segons el grau de dificultat.

Podràs accedir a l’activitat mitjançant el telefèric de Pal Arinsal, que va des del Coll de la Botella fins a Port Negre.

Vine a Pal Arinsal i practica el ciclisme més sostenible!

Lo más popular de esta temática