Rutas en Sant Julià de Lòria

Si te gusta practicar deportes al aire libre, Sant Julià de Lòria es tu destino, podrás realizar actividades como BTT, senderismo, escalada, barranquismo o atravesar increíbles vías ferratas.

Parc Natural de la Vall del Madriu

La Vall del Madriu-Perafita-Claror va ser declarada Patrimoni Mundial de la UNESCO. Està situada al sud-est del Principat d'Andorra i ocupa un 10 % del territori del país

Ruta de Senderisme guiada: Camí del Blat

El Camí del Blat és un itinerari a peu guiat de dificultat baixa, organitzat per l’Oficina de Turisme de Sant Julià. El camí del blat transcorre per entorns poblats per boix, salanca i escoba.

Ruta de Senderisme guiada: Camí del Llenyataire

El Camí del Llenyataire és una ruta de senderisme guiada de baixa dificultat, que travessa el Bosc de La Rabassa, a la parròquia de Sant Julià de Lòria. Té una durada de 4 hores.

Ruta de Senderisme guiada: Camí del mestre d'obres

Aquest itinerari travessa la Balma de la Margineda, considerat el primer assentament humà a les valls d'Andorra.
Nivell: baix
Sortides: dilluns
Hora: 9.00 h
Durada: 4 h
Preu: 20 €
Informació i reserves: Oficina de Turisme de Sant Julià de Lòria

Ruta de Senderisme guiada: Camí del pastor

Al llarg del camí s'observen bordes i pletes que il·lustren les condicions de vida dels pastors i pagesos a la muntanya.
Nivell: baix
Sortides: diumenge
Hora: 9.00 h
Durada: 4 h
Informació i reserves: Oficina de Turisme de Sant Julià de Lòria

Ruta de Senderisme: Camí de Francolí

El camí de Francolí es troba a la parròquia de Sant Julià de Lòria. Té una longitud de gairebé 3,5 km però, a causa del fort desnivell, està catalogat de dificultat molt alta. El temps total aproximat per fer aquest itinerari és de 5 hores.