Rutas en Escaldes-Engordany

Si te gusta practicar deportes al aire libre, Escaldes-Engordany es tu destino, podrás realizar actividades como BTT, senderismo, escalada, barranquismo o atravesar increíbles vías ferratas.

Ruta de Senderisme: Camí de l'Óssa

El Camí de l’Óssa és un itinerari circular de 2 dies que recorre les parròquies d’Encamp i Escaldes-Engordany, fent nit en un refugi lliure.

Ruta de Senderisme guiada: Itinerari de Fontverd

La ruta de senderisme guiada Itinerari de Fontverd ens permetrà descobrir el ric patrimoni històric i cultural de la Vall del Madriu-Perafita Claror, declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO l’any 2004.

GR11 - Andorra: El Gran Recorregut dels Pirineus

GR-11: El Gran Recorregut dels Pirineus
Conegut com a Senda Pirenaica, el GR-11 és una ruta de senderisme de gran recorregut que travessa els Pirineus pel costat sud, entre el Cantàbric i el Mediterrani.

GRP d'Andorra: La volta a tot un país

El GRP d’Andorra és una ruta circular de senderisme, que dóna la volta a Andorra en 7 etapes. Té una llargada d’uns 100 km i conflueix en alguns trams amb els dos GR que creuen Andorra, el GR7 i el GR11, i els GR transfronterers 1 i 2.

Parc Natural de la Vall del Madriu

La Vall del Madriu-Perafita-Claror va ser declarada Patrimoni Mundial de la UNESCO. Està situada al sud-est del Principat d'Andorra i ocupa un 10 % del territori del país

Ruta cicloturística 17: Escaldes-Engordany–La Comella

La Ruta Ciclista d’Andorra 17 comença a la carretera d’Engolasters (1.109 metres), a la parròquia d’Escaldes-Engordany i acaba a La Comella (1.347 metres), a la parròquia d’Andorra la Vella. El seu nivell és 2a (accessible).