VallBanc Andorra Open

VALLBANC ANDORRA OPEN WPT 2018

22 de August - 26 de August

Este verano tienes una cita con los mejores jugadores de pádel del panorama internacional en el Vallbanc Andorra Open World Padel Tour.

El Vallbanc Andorra Open World Padel Tour torna aquest estiu al Principat amb dues novetats: el canvi de dates i d’escenari. Enguany, el torneig tindrà lloc del 22 al 26 d’agost al pavelló poliesportiu del Govern. Com en l’edició anterior, a la prova participaran els millors jugadors del circuit internacional d’aquesta modalitat esportiva per parelles, tant en categoria masculina com femenina.

El calendari del World Padel Tour 2018 el conformen 25 proves, les quals inclouen tornejos d’exhibició, proves Challenger, tornejos Open i un Master final a què només tenen accés les vuit millors parelles del rànquing masculí i femení de cada temporada. El Vallbanc Open Andorra és una de les proves internacionals del calendari, juntament amb Londres, París, Bastad (Suècia) i Buenos Aires, entre d’altres.

No deixis escapar l’oportunitat de veure en acció els jugadors professionals d’alt nivell que buscaran una plaça per disputar les finals del Vallbanc Andorra Open World Padel Tour.

Lloc i dates: poliesportiu del Govern d’Andorra, a Andorra la Vella. Del 22 al 26 d’agost del 2018.

Consulta la informació del torneig en aquest enllaç.

Ubicación y contacto

Ampliar

Poliesportiu d'Andorra
Andorra la Vella

Qué hay cerca ?

EVENTOS QUE NO PUEDES PERDERTE…

ACTIVIDADES PARA DIVERTIRTE…