Routes in Sant Julià de Lòria

If you enjoy outdoor sports, Sant Julià de Lòria is your ideal destination. Go mountain biking, hiking, climbing, canyoning or go through incredible via ferratas.

Parc Natural de la Vall del Madriu

La Vall del Madriu-Perafita-Claror va ser declarada Patrimoni Mundial de la UNESCO. Està situada al sud-est del Principat d'Andorra i ocupa un 10 % del territori del país

Ruta de Senderisme guiada: Camí del Blat

El Camí del Blat és un itinerari a peu guiat de dificultat baixa, organitzat per l’Oficina de Turisme de Sant Julià. El camí del blat transcorre per entorns poblats per boix, salanca i escoba.

Ruta de Senderisme guiada: Camí del Llenyataire

El Camí del Llenyataire és una ruta de senderisme guiada de baixa dificultat, que travessa el Bosc de La Rabassa, a la parròquia de Sant Julià de Lòria. Té una durada de 4 hores.

Ruta de Senderisme guiada: Camí del mestre d'obres

Aquest itinerari travessa la Balma de la Margineda, considerat el primer assentament humà a les valls d'Andorra.
Nivell: baix
Sortides: dilluns
Hora: 9.00 h
Durada: 4 h
Preu: 20 €
Informació i reserves: Oficina de Turisme de Sant Julià de Lòria

Ruta de Senderisme guiada: Camí del pastor

Al llarg del camí s'observen bordes i pletes que il·lustren les condicions de vida dels pastors i pagesos a la muntanya.
Nivell: baix
Sortides: diumenge
Hora: 9.00 h
Durada: 4 h
Informació i reserves: Oficina de Turisme de Sant Julià de Lòria

Ruta de Senderisme: Camí de Francolí

El camí de Francolí es troba a la parròquia de Sant Julià de Lòria. Té una longitud de gairebé 3,5 km però, a causa del fort desnivell, està catalogat de dificultat molt alta. El temps total aproximat per fer aquest itinerari és de 5 hores.