Routes in Canillo

If you enjoy outdoor sports, Canillo is your ideal destination. Go mountain biking, hiking, climbing, canyoning or go through incredible via ferratas.

Ruta de Senderisme guiada: El Darrer Nouvingut a Canillo, la Marmota

Aquest itinerari ens portarà a descobrir la Vall de Ransol i els secrets de la seva fauna i flora
Nivell: baix
Sortides: dilluns
Hora: 8.30 h
Durada: 4 h
Preu: 20 € + assegurança obligatòria: 2,5 €
Més informació i reserves: Oficina de Turisme de Canillo.

Ruta de Senderisme guiada: Les aigües tortes del Siscaró

La Vall d’Incles és la vall glacial més impressionant del Principat d'Andorra. L’itinerari de Les Aigües Tortes del Siscaró està dominat per pinedes de pi negre amb taques de bedoll, trèmol i salanca. Abans d'arribar a la cabana del Siscaró (2.145 m) el bosc ja desapareix i l'ambient és rocós i herbaci.
Nivell: baix
Sortides: divendres
Hora: 8.30 h
Durada: 4h30min
Preu: 20 € + 2,5 € assegurança obligatòria
Informació i reserves: Oficina de Turisme de Canillo

Ruta de Senderisme: Camí de Gall

La ruta del Camí del Gall és un itinerari fàcil ideal per fer en família. Aquest recorregut està senyalitzat amb un gall de color vermell i també compta amb nombrosos cartells informatius que ajuden a interpretar la natura i les vistes.

Ruta de Senderisme: Camí de les basses de les Salamandres

El Camí de les Basses de les Salamandres, a la parròquia de Canillo, és una agradable ruta de senderisme per un espai de mitja muntanya, que travessa antics orris de bestiar i un bonic paisatge caracteritzat per grans prats de dalls i estatges subalpins.

Ruta cicloturística 19: Ransol-Coma de Ransol

La Ruta Ciclista d’Andorra 19 va de a la rotonda de la CG-2, que hi ha abans d’arribar a El Tarter, en direcció a Ransol, fins a Cóms de Jan, a la Coma de Ransol. El seu nivell és 2a (accessible).

GR Transfronterer 2 d'Andorra: La Volta als Estanys

El GR Transfronterer 2, La volta als estanys, és una ruta circular en 3 etapes i quasi 14 h de camí, que es desenvolupa per itineraris i refugis d'Andorra i França