TRATAMENTOS ABHYANGA

TRATAMENTOS ABHYANGA

Escaldes-Engordany


A massagem Abhyanga é uma das massagens mais famosas e conhecidas originárias da Índia

Escaldes-Engordany


Inúu té preparats per als clients diversos tipus de massatge Abhyanga per relaxar, millorar la circulació de la sang i recuperar la calma i l'equilibri entre el cos i la ment.

Tractament Abhyanga (60 min): el massatge actua sobre tot el cos, incloent-hi la cara, però no el cap. En aquest tractament s'utilitza una tècnica aiurvèdica relaxant que restaura l'equilibri entre el cos i la ment, alhora que elimina el cansament, l'estrès i la tensió muscular. Altres avantatges importants de l'Abhyanga són la millora de la son, el benestar físic i mental i una pell suau i sedosa.

Tractament Abhyanga Ubtan (90 min): aquest tractament comença amb l'aplicació de l'oli que has triat abans d'entrar al hammam. T'assegurem que el producte penetrarà dins la pell mentre els porus s'obren com a conseqüència de la calor. El tractament es descriu com un antídot contra l'estrès i la fatiga, tant física com mental. Alhora, neteja i exfolia la pell a consciència. Es basa en remeis naturals que corregeixen els desequilibris i milloren la manera en què interaccionem amb el món que ens envolta.

Tractament Padabhyanga (30 min): aquest massatge de peu calmant et rejovenirà i et revitalitzarà totalment. Alleuja immediatament els efectes de la rigidesa, la falta de mobilitat, la sequedat, l'entumiment i el formigueig als peus i les cames, elimina els cansament, enforteix la zona, ofereix estabilitat i dona un aspecte més atractiu als peus.

Tractament Shiroabhyanga (30 min): aquest massatge de cap se centra en les espatlles, el coll, la cara i el cap, les zones més vulnerables a l'estrès i la tensió. Totes les cures que s'apliquen al cap tenen un impacte beneficiós en la resta del cos, ja que el cervell s'encarrega de controlar el sistema nerviós central. Els productes que s'utilitzen en aquest tractament aporten volum i suavitat als cabells.

La sensació durant i després del massatge és de calma i relaxació total, tant física com mental. Dona't un caprici i prova'l ara!


ATIVIDADES QUE PODE REALIZAR NAS PROXIMIDADES

Likids

LIKIDS

LIKIDS

Os mais pequenos já podem desfrutar do seu espaço exclusivo na Caldea: Likids.

Tratamento Geral no Centro Inuu

TRATAMENTO GERAL

TRATAMENTO GERAL

A massagem é uma forma muito benéfica de recuperar do stress da vida diária.

Mirante de Sa Calma

MIRANTE DE SA CALMA

MIRANTE DE SA CALMA

O mirante de Sa Calma está situado a 1.117 m de altitude, na Av. Sant Jaume da localidade de Escaldes-Engordany.

+
Itinerário cultural Escaldes-Engordany

ITINERÁRIO CULTURAL ESCALDES-ENGORDANY

ITINERÁRIO CULTURAL ESCALDES-ENGORDANY

A localidade de Escaldes-Engordany também tem muito para oferecer a nível cultural. Descubra-o aqui!

+
Tratamentos Faciais no Centro Inuu

TRATAMENTOS FACIAIS

TRATAMENTOS FACIAIS

Tratamentos que desintoxicam as impurezas da pele, fortalecem o sistema de defesa natural e revitalizam as peles envelhecidas à sua disposição!

+

HOTÉIS QUE PODEM TAMBÉM SER DO SEU INTERESSE

Generic image

APARTAMENTOS MOBILADOS DORMIR PER NITS

Escaldes-Engordany

Aparthotel Cosmos

APARTHOTEL COSMOS

Escaldes-Engordany

Hotel Mola Park Atiram

HOTEL MOLA PARK ATIRAM

Escaldes-Engordany

Hotel Cosmos

HOTEL COSMOS

Escaldes-Engordany