TRATAMENTOS ABHYANGA

TRATAMENTOS ABHYANGA

Escaldes-Engordany


A massagem Abhyanga é uma das massagens mais famosas e conhecidas originárias da Índia

Escaldes-Engordany


Inúu té preparats per als clients diversos tipus de massatge Abhyanga per relaxar, millorar la circulació de la sang i recuperar la calma i l'equilibri entre el cos i la ment.

Tractament Abhyanga (60 min): el massatge actua sobre tot el cos, incloent-hi la cara, però no el cap. En aquest tractament s'utilitza una tècnica aiurvèdica relaxant que restaura l'equilibri entre el cos i la ment, alhora que elimina el cansament, l'estrès i la tensió muscular. Altres avantatges importants de l'Abhyanga són la millora de la son, el benestar físic i mental i una pell suau i sedosa.

Tractament Abhyanga Ubtan (90 min): aquest tractament comença amb l'aplicació de l'oli que has triat abans d'entrar al hammam. T'assegurem que el producte penetrarà dins la pell mentre els porus s'obren com a conseqüència de la calor. El tractament es descriu com un antídot contra l'estrès i la fatiga, tant física com mental. Alhora, neteja i exfolia la pell a consciència. Es basa en remeis naturals que corregeixen els desequilibris i milloren la manera en què interaccionem amb el món que ens envolta.

Tractament Padabhyanga (30 min): aquest massatge de peu calmant et rejovenirà i et revitalitzarà totalment. Alleuja immediatament els efectes de la rigidesa, la falta de mobilitat, la sequedat, l'entumiment i el formigueig als peus i les cames, elimina els cansament, enforteix la zona, ofereix estabilitat i dona un aspecte més atractiu als peus.

Tractament Shiroabhyanga (30 min): aquest massatge de cap se centra en les espatlles, el coll, la cara i el cap, les zones més vulnerables a l'estrès i la tensió. Totes les cures que s'apliquen al cap tenen un impacte beneficiós en la resta del cos, ja que el cervell s'encarrega de controlar el sistema nerviós central. Els productes que s'utilitzen en aquest tractament aporten volum i suavitat als cabells.

La sensació durant i després del massatge és de calma i relaxació total, tant física com mental. Dona't un caprici i prova'l ara!


ATIVIDADES QUE PODE REALIZAR NAS PROXIMIDADES

Massagem Infantil no Centro Caldea

MASSAGEM INFANTIL

MASSAGEM INFANTIL

O centro Caldea oferece um tratamento especial para as crianças, para fortalecer os músculos, melhorar o sono e o bem-estar físico e mental.

Banho de Toranja e Massagem Aromática no Centro Inuu

BANHO DE TORANJA E MASSAGEM AROMÁTICA

BANHO DE TORANJA E MASSAGEM AROMÁTICA

O óleo de toranja é abundante em antioxidantes e vitamina C, o que o torna um dos melhores impulsionadores do sistema imunitário.

Massagens no Caldea

MASSAGEM LOCALIZADA, PARCIAL E DE CORPO INTEIRO

MASSAGEM LOCALIZADA, PARCIAL E DE CORPO INTEIRO

Descubra diferentes técnicas de massagem que podem proporcionar uma sensação maravilhosa de relaxamento e aliviar a tensão muscular diária. 

+
Massagens no Centro Caldea

SHIATSU

SHIATSU

O Shiatsu é um trabalho corporal com origem no Japão. Utiliza técnicas de amassamento, prensagem, relaxamento e alongamento e é realizada com roupas leves.

+
Likids

LIKIDS

LIKIDS

Os mais pequenos já podem desfrutar do seu espaço exclusivo na Caldea: Likids.

+

HOTÉIS QUE PODEM TAMBÉM SER DO SEU INTERESSE

Hotel Metròpolis

HOTEL METRÒPOLIS

Escaldes-Engordany

Hotel Kyriad Comtes d'Urgell

HOTEL KYRIAD COMTES D'URGELL

Escaldes-Engordany

Aparthotel Cosmos

APARTHOTEL COSMOS

Escaldes-Engordany

Golden Tulip Andorra Fènix Hotel

GOLDEN TULIP ANDORRA FÈNIX HOTEL

Escaldes-Engordany