EL CRÈDIT

EL CRÈDIT

Le  26/03/2015

Auditori Claror, ( Sant Julià de Lòria )


El Crèdit de Jordi Galceran ouvre le rideau de la 46e Saison conjointe à l'Auditorium Claror de Sant Julià de Lòria, le jeudi 26 mars 2015, à 21h30. 


Després de l’aclamat Mètode Gronholm arriba un altre èxit de crítica i públic de Jordi Galceran: El Crèdit, sota la direcció de Sergi Belbel, amb dos pesos pesants de l’escena catalana, Jordi Boixaderas i Jordi Bosch.

En el nostre civilitzat món, quan necessites diners vas al banc i demanes un crèdit. Si no te’l concedeixen, te’n tornes cap a casa, capcot, pensant que les coses estan molt malament, que els temps han canviat, que el crèdit no flueix. Però potser avui no. Potser avui miraràs el director de l’oficina als ulls, posaràs les cartes sobre la taula i li diràs que avui ets tu qui té la paella pel mànec i que si no et dóna els diners, penses emprendre mesures... Res violent, valgui’m Déu, això no, però avui, si el senyor director no afluixa els quartos, iniciaràs una acció definitiva que convertirà la seva vida en una catàstrofe.


ACTIVITÉS TOUT PRÈS DE CHEZ VOUS

Art Roman

ART ROMAN

ART ROMAN

Vous souhaitez découvrir l'art roman ? Nous mettons notre culture à votre portée!

De la terre à la table

DE LA TERRE À LA TABLE

DE LA TERRE À LA TABLE

Tradition et innovation se conjuguent pour vous surprendre avec un large éventail de produits locaux riches en goût et en saveur.

Hôtels avec spa : relaxez vos sens !

HOTELS AVEC SPA : RELAXEZ VOS SENS !

HOTELS AVEC SPA : RELAXEZ VOS SENS !

Si vous vous échappez en Andorre pour faire mille activités et profiter d’ heures de shopping, il vous faudra vous reposer et vous détendre.

+
Découvrez l'écotourisme

DÉCOUVREZ L'ÉCOTOURISME

DÉCOUVREZ L'ÉCOTOURISME

Essayez l'écotourisme et approchez-vous plus encore de la faune et la flore d'Andorre.

+
Pêche en haute montagne

PÊCHE EN HAUTE MONTAGNE

PÊCHE EN HAUTE MONTAGNE

De mi-mars à mi-novembre, vous êtes libre de programmer vos journées de pêche en Andorre avec beaucoup de rivières et de lacs de haute montagne pour pêcher en toute tranquillité.

+