EL CRÈDIT

EL CRÈDIT

Le  26/03/2015

Auditori Claror, ( Sant Julià de Lòria )


El Crèdit de Jordi Galceran ouvre le rideau de la 46e Saison conjointe à l'Auditorium Claror de Sant Julià de Lòria, le jeudi 26 mars 2015, à 21h30. 


Després de l’aclamat Mètode Gronholm arriba un altre èxit de crítica i públic de Jordi Galceran: El Crèdit, sota la direcció de Sergi Belbel, amb dos pesos pesants de l’escena catalana, Jordi Boixaderas i Jordi Bosch.

En el nostre civilitzat món, quan necessites diners vas al banc i demanes un crèdit. Si no te’l concedeixen, te’n tornes cap a casa, capcot, pensant que les coses estan molt malament, que els temps han canviat, que el crèdit no flueix. Però potser avui no. Potser avui miraràs el director de l’oficina als ulls, posaràs les cartes sobre la taula i li diràs que avui ets tu qui té la paella pel mànec i que si no et dóna els diners, penses emprendre mesures... Res violent, valgui’m Déu, això no, però avui, si el senyor director no afluixa els quartos, iniciaràs una acció definitiva que convertirà la seva vida en una catàstrofe.


ACTIVITÉS TOUT PRÈS DE CHEZ VOUS

Andorre, sports et nature : découvrez ici votre activité idéale

SPORTS EN ANDORRE DANS LA NATURE : NULLE PART AILLEURS

SPORTS EN ANDORRE DANS LA NATURE : NULLE PART AILLEURS

En Andorre, la nature se prête parfaitement à la pratique du sport en plein air. Balades à pied, à vélo ou à cheval et bien plus. N’hésitez plus !

Spa i wellness a Andorra

SPA ET CENTRES WELLNESS

SPA ET CENTRES WELLNESS

Vous vous imaginez dans un spa en plein milieu de la nature à plus de 1 000 mètres d'altitude ? Cessez de l’imaginer et venez vivre votre moment de détente absolu.

Parcs naturels d’Andorre : découvrez leurs richesses ici

PARCS NATURELS D’ANDORRE

PARCS NATURELS D’ANDORRE

Vallée de Sorteny, Madriu-Perafita-Claror et Vallées du Comapedrosa. Ce sont les trois parcs naturels d’Andorre. Voici leurs richesses.

ART ROMAN

ART ROMAN

ART ROMAN

Vous souhaitez découvrir l'art roman ? Nous mettons notre culture à votre portée !

De la terre à la table

DE LA TERRE À LA TABLE

DE LA TERRE À LA TABLE

Tour de saveur en Andorre avec ses produits du terroir. Découvrez les arômes et les saveurs authentiques !