EL CRÈDIT

EL CRÈDIT

Le  26/03/2015

Auditori Claror, ( Sant Julià de Lòria )


El Crèdit de Jordi Galceran ouvre le rideau de la 46e Saison conjointe à l'Auditorium Claror de Sant Julià de Lòria, le jeudi 26 mars 2015, à 21h30. 


Després de l’aclamat Mètode Gronholm arriba un altre èxit de crítica i públic de Jordi Galceran: El Crèdit, sota la direcció de Sergi Belbel, amb dos pesos pesants de l’escena catalana, Jordi Boixaderas i Jordi Bosch.

En el nostre civilitzat món, quan necessites diners vas al banc i demanes un crèdit. Si no te’l concedeixen, te’n tornes cap a casa, capcot, pensant que les coses estan molt malament, que els temps han canviat, que el crèdit no flueix. Però potser avui no. Potser avui miraràs el director de l’oficina als ulls, posaràs les cartes sobre la taula i li diràs que avui ets tu qui té la paella pel mànec i que si no et dóna els diners, penses emprendre mesures... Res violent, valgui’m Déu, això no, però avui, si el senyor director no afluixa els quartos, iniciaràs una acció definitiva que convertirà la seva vida en una catàstrofe.


ACTIVITÉS TOUT PRÈS DE CHEZ VOUS

Natura en ruta

LA NATURE SUR LA ROUTE

LA NATURE SUR LA ROUTE

En Andorre, il est possible d'apprécier la grandeur de la nature dans toute sa splendeur sans avoir à sortir de sa voiture, ou presque. 

ART RELIGIEUX

ART RELIGIEUX

ART RELIGIEUX

Visitez l'héritage de notre passé religieux à travers les églises les plus emblématiques du pays.

Art Roman

ART ROMAN

ART ROMAN

Vous souhaitez découvrir l'art roman ? Nous mettons notre culture à votre portée!

+
Pratiquez le Shopping

PRATIQUEZ LE SHOPPING

PRATIQUEZ LE SHOPPING

L'Andorre est un pays à la mesure de vos achats. Vous y trouverez tout ce que vous voulez et plus encore, à portée de main.

+
Pêche en haute montagne

PÊCHE EN HAUTE MONTAGNE

PÊCHE EN HAUTE MONTAGNE

De mi-mars à mi-novembre, vous êtes libre de programmer vos journées de pêche en Andorre avec beaucoup de rivières et de lacs de haute montagne pour pêcher en toute tranquillité.

+