EL CRÈDIT

EL CRÈDIT

Le  26/03/2015

Auditori Claror, ( Sant Julià de Lòria )


El Crèdit de Jordi Galceran ouvre le rideau de la 46e Saison conjointe à l'Auditorium Claror de Sant Julià de Lòria, le jeudi 26 mars 2015, à 21h30. 


Després de l’aclamat Mètode Gronholm arriba un altre èxit de crítica i públic de Jordi Galceran: El Crèdit, sota la direcció de Sergi Belbel, amb dos pesos pesants de l’escena catalana, Jordi Boixaderas i Jordi Bosch.

En el nostre civilitzat món, quan necessites diners vas al banc i demanes un crèdit. Si no te’l concedeixen, te’n tornes cap a casa, capcot, pensant que les coses estan molt malament, que els temps han canviat, que el crèdit no flueix. Però potser avui no. Potser avui miraràs el director de l’oficina als ulls, posaràs les cartes sobre la taula i li diràs que avui ets tu qui té la paella pel mànec i que si no et dóna els diners, penses emprendre mesures... Res violent, valgui’m Déu, això no, però avui, si el senyor director no afluixa els quartos, iniciaràs una acció definitiva que convertirà la seva vida en una catàstrofe.


ACTIVITÉS TOUT PRÈS DE CHEZ VOUS

ART RELIGIEUX

ART RELIGIEUX

ART RELIGIEUX

Visitez l'héritage de notre passé religieux à travers les églises les plus emblématiques du pays.

Parcs naturels d’Andorre : découvrez leurs richesses ici

PARCS NATURELS D’ANDORRE

PARCS NATURELS D’ANDORRE

Vallée de Sorteny, Madriu-Perafita-Claror et Vallées du Comapedrosa. Ce sont les trois parcs naturels d’Andorre. Voici leurs richesses.

Andorre, sports et nature : découvrez ici votre activité idéale

SPORTS EN ANDORRE DANS LA NATURE : NULLE PART AILLEURS

SPORTS EN ANDORRE DANS LA NATURE : NULLE PART AILLEURS

En Andorre, la nature se prête parfaitement à la pratique du sport en plein air. Balades à pied, à vélo ou à cheval et bien plus. N’hésitez plus !

+
Art Roman

ART ROMAN

ART ROMAN

Vous souhaitez découvrir l'art roman ? Nous mettons notre culture à votre portée!

+
Découvrez l'écotourisme

DÉCOUVREZ L'ÉCOTOURISME

DÉCOUVREZ L'ÉCOTOURISME

Essayez l'écotourisme et approchez-vous plus encore de la faune et la flore d'Andorre.

+