PYRENEES STAGE RUN NO ME LO PIERDO

PYRENEES STAGE RUN

Desde 04/09/2016 hasta 10/09/2016

Els Pirineus, ( ENC, MAS )


La 1.ª carrera de montaña por etapas de los Pirineos se celebrará el próximo mes de septiembre con dos etapas en nuestro país.

NO ME LO PIERDO

La Pyrenees Stage Run és una cursa de 7 etapes, que s’inspira en les grans curses del calendari internacional d’aquets tipus com la Marathon des Sables, la Transalpine-Run o l’Everest Trail Race.

La 1a cursa de muntanya per etapes dels Pirineus s’iniciarà a Ribes de Freser i acabarà a Vielha, amb dues etapes en territori andorrà. La cursa ofereix la possibilitat de creuar un sector dels Pirineus seguint el clàssic GR11 i passant per 5 parcs naturals, amb uns paratges que no oblidareu.

Entre els trets d’identitat d’aquesta nova aventura esportiva, destaca que es disputarà per parelles i que s’haurà de seguir el recorregut amb GPS a més de les tradicionals cintes i marques pròpies ja existents del GR11. Cada vespre els concursants soparan plegats, compartint les vivències de la jornada, i es farà el brieffing de l’etapa del dia següent.

Dates: del 4 al 10 de setembre de 2016, pels Pirineus.


ACTIVIDADES QUE PUEDES REALIZAR MUY CERCA DE DONDE ESTÁS

Duerme a más de 1.000 metros de altura - Vall del riu (Canillo)

DUERME A MÁS DE 1.000 METROS DE ALTURA

DUERME A MÁS DE 1.000 METROS DE ALTURA

Elige uno de nuestros refugios de montaña para descansar realmente en plena naturaleza.

Paisaje del valle de Incles.

VALLE DE INCLES

VALLE DE INCLES

El valle de Incles es uno de los parajes naturales más llamativos de Andorra, lleno de sorpresas durante todo el año. ¡No dejes que te lo cuenten!