Moved Permanently

The document has moved here.

Descarrega't les nostres Apps

DESCARREGA’T LES NOSTRES APPS

Turisme ActiuTurisme actiu

TURISME ACTIU


DESCOBREIX LA NOVA
APLICACIÓ DE TURISME ACTIU D’ANDORRA

T’agrada la muntanya i estàs cansat de dur sempre mapes a sobre? No t’ho pensis més i descarrega la nova aplicació de turisme actiu d’Andorra. Et proposem un ampli ventall de rutes de senderisme, vies ferrades o d’escalada, barrancs, recorreguts amb bicicleta tot terreny, excursions amb raquetes de neu i moltes altres opcions perquè gaudeixis més de l’estiu i de l’hivern a Andorra!


Descobreix com funciona

Rutes i activitats de muntanya al teu abast

L'aplicació de turisme actiu d'Andorra t’ofereix una gran quantitat de rutes gratuïtes a l'aire lliure, amb mapes offline i un seguiment detallat per GPS, disponibles sense necessitat de connexió a Internet.

  • Escull l’activitat que t’agradi i la ruta que vols seguir, i es mostrarà a la teva pantalla una fitxa completa amb una descripció breu, una galeria d’imatges, la durada, la distància i el perfil de la ruta, la dificultat del traçat, l’altimetria i la previsió meteorològica. Obre el mapa de la ruta i comença a gaudir de l’activitat.
  • Utilitza la funció “Path finder” per orientar-te quan pensis que t’has perdut. Visualitzaràs una imatge en realitat augmentada que et permetrà saber on són els cims més propers.
  • Si necessites ajuda, prem SOS i obtindràs la teva localització geogràfica, juntament amb el número de telèfon del servei d’emergències del Principat.

Prepara la teva experiència a Andorra

L'aplicació també proporciona informació útil relacionada amb el trànsit i la meteorologia, així com consells i telèfons d’interès per ajudar-te a planificar les teves activitats.

Consulta l’apartat de consells que cal tenir en compte a la muntanya i visualitza en directe, a través de càmeres web, les estacions del país que organitzen activitats de muntanya.

Activitats de muntanya personalitzades

Crea el teu perfil, fes tantes activitats com vulguis i personalitza-les. Podràs conservar els recorreguts alternatius que hagis creat per tenir-los sempre disponibles. Compara't amb altres usuaris de l'aplicació per veure qui és més actiu.

Els millors experts en la muntanya a un sol clic

Informa’t de les activitats de muntanya que pots dur a terme amb els nostres professionals. L’aplicació et facilita els contactes i els serveis necessaris per planificar les teves activitats de muntanya a Andorra.

DESCARREGA L’APLICACIÓ EN L’IDIOMA QUE VULGUIS:

ItunesGoogle